Foto: Josh Hallett

Hieronder volgt nog één gerucht over een mogelijke nieuwe console: de PlayStation 5.

1. PlayStation 5

De kans op de aankondiging van de PlayStation 5 is erg klein. Toch is het belangrijk om het spreekwoord “waar een wil is, is een weg” niet te vergeten. Officieel heeft Sony al aangekondigd dat er geen nieuwe hardware wordt onthuld tijdens E3 2018, maar het komt wel vaker voor dat er een leugentje om bestwil gebruikt wordt om een geheim te bewaren.

Er gaan al een tijdje geruchten in de rondte over de PlayStation 5. De ene zegt dat we de release voor 2020 pas op zijn vroegst zien, terwijl de andere claimt dat de release al dit jaar is. Nu lijkt het wel erg vroeg om dit jaar al een nieuwe console uit te brengen, maar een aankondiging met een release volgend jaar zou niet gek zijn. De PlayStation 4 is dan meer dan vijf jaar oud en is dankzij de Xbox One X niet meer de krachtigste.

Welke E3 2018 Geruchten worden waargemaakt?

Deze geruchten spoken nu rondom E3 2018. Van welke geruchten hopen jullie dat het waar is? Laat het ons weten in de reacties en vergeet ook vooral niet te lezen over de games die we zeker gaan zien tijdens E3 2018. Ook hebben we de E3 2018 conferenties op een rijtje gezet zodat je niets hoeft te missen.