De meeste dansjes in Fortnite die zijn overgenomen van anderen hebben kleine aanpassingen, maar zijn in essentie hetzelfde. Niet alle dansjes behaalden de top tien, dit zijn de dansjes die het noemen toch waard zijn: Reanimated (een deel van het dansje komt uit de videoclip van Michael Jacksons Thriller) en Smooth Moves (een dansje van BTS in de liedjes DNA, Mic Drop, Save Me en Blood Sweat and Tears).

10. Ride the Pony

Met dit Fortnite dansje lijkt het alsof je personage een pony of paard berijdt en dat kan er grappig uitzien. Het dansje zelf komt uit de videoclip van een heel populair liedje uit 2012: Gangnam Style. Gangnam style werd een van de meest bekeken videoclips op Youtube en het dansje werd ontzettend vaak nagedaan.

De Koreaan, PSY, zette het dansje in als het refrein begon in de videoclip. Gangnam Style stond in veel landen voor een lange tijd op nummer één en kreeg een plek in het Guinness Recordbook voor meest gelikte video op Youtube ooit. Die plek werd in 2016 weer overgenomen door See You Again van Wiz Khalifa en Charlie Puth.