1. Svennoss

Eén van de beste Fortnite spelers en tevens de beste Fortnite speler op Twitch heeft ook bijna 50 procent van zijn wedstrijden gewonnen. Hij bezit momenteel ook de nummer één positie op de ranglijst als het gaat om gewonnen wedstrijden in de solo modus op PC. Zo'n goede speler kan maar uit één land komen...juist, Nederland!

De 23-jarige Sven is geboren in ons kikkerlandje, maar spreekt ook erg goed Engels. Naar eigen zeggen neemt hij video games erg serieus en probeert hij altijd om de beste te zijn. In Fortnite gaat hem dat in ieder geval goed af: van de 4850 potjes die hij heeft gespeeld heeft Svennoss er 2277 winnend afgesloten.

In solo heeft hij zelfs een winstpercentage van meer dan 63 procent! Van de 2815 potjes die hij in die modus heeft gespeeld won hij er 1799. Als je wilt zien hoe de beste Fortnite spelers dus te werk gaan, kun je het best even kijken bij onze landgenoot!

Dit zijn de beste Fortnite spelers op Twitch

Momenteel behoren deze vijf genoemde spelers tot de beste Fortnite spelers op Twitch. Door te kijken naar deze spelers en hun werkwijze te bewonderen, kun je ook weer groeien in Fortnite. Kijk en leer!