Als je op zoek bent naar een nieuwe 4K televisie zul je moeten weten dat er heel veel verschillende varianten zijn. Er is verschil in verlichting, software en daarbij mogelijkheden. Wij gaan kijken naar de beste televisies voor onder de 600 euro die het maximale gaan halen uit jouw multimedia ervaringen.

Om dit te doen zullen we gaan kijken naar de televisies met de beste refreshrate, de meeste mogelijkheden en uiteraard de beste kwaliteit. Deze komen samen en zo maken wij een lijst met de Top 5 4K televisies voor minder dan 600 euro.

5. Philips 43PUS6101

De Philips 43PUS6101 kan worden beschouwd als een instapmodel 4K televisie. De televisie doet veel dingen die de duurdere schermen kunnen doen, alleen voor een lager prijsje. Zo beschikt de televisie over Micro Dimming, dat het scherm in verschillende delen verdeelt zodat het contrast hoger komt te liggen.

Omdat het een Smart-TV is zul je gemakkelijk naar Netflix of YouTube kunnen kijken. Deze televisie beschikt niet over HDR, dit gemis wordt dan echter wel opgevangen door de MIcro Dimming techniek. Dankzij Pixel Plus Ultra HD zullen alle beelden worden vergroot op de juiste manier. Hierdoor zal 4K nog beter gebruikt worden.

Omdat dit een instapmodel is zul je dus wel meerdere functies missen voor een optimale game ervaring. Toch helpt de prijs de Philips 43PUS6101 een goede keus te worden. Helemaal wanneer je de verschillende technieken bij de kwaliteit van het scherm voegt.

Je kunt de Philips 43PUS6101 vinden bij Coolblue voor 419 euro.