Het lijkt erop dat Crash Bandicoot Team Racing Nitro Fueled flink gaat uitpakken met haar karakter roster. Niet alleen de bekende personages uit het oorspronkelijke PlayStation 1 spel keren terug, maar er worden ook personages geleend uit het tweede Crash Bandicoot Racingspel: Nitro Kart. Wij presenteren een overzicht met alle tot nu toe bekende personages.

Crash Bandicoot

In dit spel kan Crash Bandicoot niet ontbreken. Hij is de hoofdpersoon van deze game. Wanneer je Crash Team Racing met een Mario Kart game vergelijkt dan is hij de Mario. Deze all rounder is vaak het eerste personage waarmee je aan de slag zult gaan. Hij is de goedzak van de serie en deze game staat hij dan ook aan de zijde van team goed. Crash is niet de slimste, maar wat verwacht je dan ook van een mislukt labexperiment? Want dat is Crash!

Coco Bandicoot

Ook kunnen we aan de slag met de zus van Crash Bandicoot. Waar Crash eigenlijk een beestje is waarbij zeker een steekje los zit, is Coco eigenlijk de slimmere van het stel. Ze kwam voor het eerst voor in Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back en was speelbaar in Crash Bandicoot 3: Warped. Beide spellen zijn onderdeel van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Coco heeft een schattige baby tijger als huisdiertje. Let op, deze keert nog terug!