Eerder kwamen deze remasters van de klassieke PlayStation 1 games al uit op de PlayStation 4. In de Crash Bandicoot N Sane Trilogy review kan al worden gelezen dat dit een onwijs toffe titel is die voor een glimlach op je gezicht zorgt tijdens het spelen. Maar er zijn nog meer redenen om nu de game erbij te pakken.

Speelbaar op meer platforms

Crash Bandicoot is begonnen als een PlayStation exclusieve buidelrat. Lang is hij, samen met het paarse draakje Spyro The Dragon, één van de meest iconische PlayStation 1 helden geweest. Het was voor fans dan ook een geweldige ervaring om na jaren van slechte spinoffs plots de remasters exclusief naar PlayStation 4 te zien komen. Nou ja eigenlijk meer in de vorm van een tijdelijk exclusieve titel.

Nu is dit bizarre platformavontuur namelijk ook speelbaar op de Xbox One, Nintendo Switch en PC. Hierdoor kun je het spel spelen waar en wanneer je maar wilt. Of je nu liever achter je computer zit of liever in de bus of trein van de doldwaze avonturen van Crash geniet, het kan allemaal. Tijd voor remasters van drie van de beste Crash Bandicoot games.