Crackdown gratis downloaden

Deze superhelden fantasy shooter is geoptimaliseerd voor de Xbox One en kan zelfs in 4K gespeeld worden. De release van de gratis versie van Crackdown hebben we te danken aan de release van Crackdown 3, die gepland staat voor 15 februari 2019. Crackdown 3 zou eerder al zijn release hebben in 2017, maar werd vertraagd naar de huidige geplande datum 15 februari 2019.

Crackdown 3

De open wereld sandbox van Crackdown 3 zal plaatsvinden in de stad New Providence en zal modus aanbieden als solo en co-op play. Elke vijand die er wordt verslagen geeft je, net als in de originele Crackdown Orbs die je levensbalk weer opvult. Zelfs voor de manier waarop jij je vijanden verslaat geeft de doorslag in hoeveel XP jouw karakter krijgt. Je zal dus meer XP krijgen als je iemand met een driedubbele flikflak en handgun neerschiet, dan dat je iemand in z´n rug steekt.

In Crackdown 3 ben je compleet vrij om rond te lopen door New Providence. Je neemt de rol op je als genetisch gemanipuleerde agent, die ook nog een aantal superkrachten bezit. Deze nieuwe titel zal ook een nieuwe vijand bij zich dragen namelijk de TerraNova-bende. Deze bende heeft de complete stad in zijn greep en het is dus aan jou om de bende tegen te houden, op welke manier dan ook.

Crackdown 3 is te spelen vanaf 15 februari op de Xbox One en PC.