Wonder Woman en Super Girl Cosplay

Je zou maar om de hoek lopen op Comic Con en dan deze bovenstaande drie schoonheden tegenkomen! In het midden zien we een amazone van een vrouw, Wonder Woman, met rechts een speelse Super Girl.

De 10 tofste Comic-Con cosplay - vrouwelijk schoon in San Diego - P2

Masterchiefs

Het leuke aan cosplay, is dat je prettig verrast kan worden met de originaliteit, zoals in dit geval bij deze twee schattige Master Chiefs. Ze zien er fris, girly en sexy uit. En waarom ook niet een keer een vrouwelijke Master Chief?

De 10 tofste Comic-Con cosplay - vrouwelijk schoon in San Diego - P3

Scarlet Witch

Deze mutant wil iedereen wel tegenkomen, waar je ook bent: Scarlet Witch. Als mutant kan ze kansen en willekeur beïnvloeden. Je vraagt je daarom ook af hoe groot je zelf kans maakt om haar te kunnen scoren…

De 10 tofste Comic-Con cosplay - vrouwelijk schoon in San Diego - P4

Misty

Van alle Pokémon personages is dit er eentje om van te houden: Misty! Want wees eerlijk, wie zou er nou niet de Tokipri willen zijn van deze roodharige schoonheid?

De 10 tofste Comic-Con cosplay - vrouwelijk schoon in San Diego - P5

Catwoman

De verzamelingen Comic Con cosplay foto’s die overal op internet te vinden zijn laten zien dat Catwoman heel populair is onder de vrouwen. Wij kozen voor deze kattige Catwoman, miauw!

De 10 tofste Comic-Con cosplay - vrouwelijk schoon in San Diego - P6

Gobo Yubari

Ze is jong, maar minstens zo dodelijk als de rest: Gogo Yubari, het meisje met de dodelijke sloopbal aan een ketting uit Kill Bill! Ze heeft voor de gelegenheid ook even een van haar minions meegenomen…

De 10 tofste Comic-Con cosplay - vrouwelijk schoon in San Diego - P7

Jaina Proudmoore

Of je nou Hearthstone hebt gespeeld of World of Warcraft: Jaina is bij iedereen bekend. Dit kostuum viel op omdat het zo perfect mooi gemaakt is; het zou zo in de Warcraft film kunnen. Ook de beeldschone jongedame in het Comic Con cosplay kostuum heeft wel wat weg van Jaina…

De 10 tofste Comic-Con cosplay - vrouwelijk schoon in San Diego - P8

Roze Chewbacca’s

Net als de Masterchiefs vonden we deze ook erg leuk: felroze en -paarse Chewbacca-babes! We vragen ons af wat voor geluid ze maken…

De 10 tofste Comic-Con cosplay - vrouwelijk schoon in San Diego - P9

Harley Quinn

Weer zo’n bijna perfecte cosplay outfit, tot in de puntjes verzorgd! De geniepige glimlach en haar felblauwe ogen spreken meteen tot de verbeelding…Wij wisten het wel als we Batman waren.

De 10 tofste Comic-Con cosplay - vrouwelijk schoon in San Diego - P10

Storm

Of je nou een X-Men fan bent of niet, hiervoor draai je je hoofd wel even om. Deze prachtige mutant kan het weer beïnvloeden en dat is te merken: je krijgt het er meteen warm van.

Comic Con cosplay - honderden foto's te vinden

Er zijn natuurlijk nog veel meer prachtige foto's van Comic Con te bekijken. Tip: Bekijk ook onze 10 tofste mannelijke Comic Con cosplay.

Zie bijvoorbeeld de volgende websites voor veel meer Comic Con cosplay:

Rotten Tomatoes

MTV

Bleedingcool

ComingSoon

HitFix

Geeksaresexy