10 interessante CES Las Vegas 2019 aankondigingen op een rij
Foto: Nvidia

Nvidia G-Sync support

Het was altijd best onhandig: PC gamers die gebruik maakten van AMD FreeSync en Nvidia G-Sync moesten meestal dure G-Sync monitoren kopen om compleet te kunnen genieten van hun sterke gamekaart. Nvidia heeft op CES Las Vegas 2019 bekend gemaakt dat er op 15 januari G-Sync support zal komen voor verschillende FreeSync monitoren.

Gebruikers hoeven dus geen speciaal gekwalificeerde schermen meer te kopen, maar kunnen er nu voor zorgen dat ze goed kunnen gamen met de spullen die ze al in huis hebben. Gamers kunnen op deze manier flink wat geld besparen. Nvidia heeft al 400 modellen getest, maar pas twaalf modellen hebben de test gehaald. Het bedrijf is momenteel nog steeds bezig met testen. Op de website van Nvidia is de lijst met apparaten te bekijken.

Aankondigingen CES 2019 in Las Vegas die we al weten

Er zijn al meer dingen aangekondigd op CES 2019, maar dit zijn tien aankondigingen die onze aandacht trekken. Wij zijn erg enthousiast over deze lijst van aankondigingen, maar natuurlijk ook over de andere aankondigingen. Denk bijvoorbeeld aan de MSI laptop aankondigingen. Weet jij nog andere aankondigingen van CES 2019 die echt niet mogen ontbreken uit deze lijst? Dan kun je dat ons laten weten in een reactie hieronder!