Foto: Marvel Studios

Captain Marvel wordt de eerste vrouwelijke Marvel superheld die haar eigen film krijgt. Gaaf toch? Maar niet iedereen was enthousiast toen Brie Larson deze heldin mocht vertolken. Zeker nadat ze uitspraken deed die bij sommige fans in het verkeerde keelgat schoten. Maar haar uiteindelijke vertoning in deze film heeft erg goed uitgepakt!

Opwarming voor Endgame

Captain Marvel is niet de film waarvoor Marvel-harten op dit moment het hardst gaan kloppen. Enthousiasme is er wel, maar er is toch wel één film die meer vonken doet overslaan. Iedereen zit namelijk vol spanning op het volgende Avengers-deel te wachten. Wie wil er namelijk niet weten hoe het verhaal verder gaat. Het einde van Infinity War heeft vele fans geschokt. Zoals ondertussen wel bekend is, is door toedoen van Thanos het halve universum verdwenen. Wat hij hiervoor moest doen: simpelweg in zijn vingers knippen.

Hoewel Captain Marvel niet in Avengers: Infinity War zat, is ze onlosmakelijk met deze film en de vervolgfilm Endgame verbonden. Het duurt nog even voor we alle linkjes kunnen leggen naar Avengers: Endgame, waarvan al zeker is dat Captain Marvel er ook een grote rol in zal spelen.

Om toch alvast in de stemming te komen voor deze nieuwe film is het zeker niet verkeerd om deze heldin in actie te zien. In april wordt het dan tijd om te kijken hoe zij haar steentje kan bijdragen om de wereld weer normaal te krijgen.