Campzone 2016 - Wat is er allemaal te doen?

Ultieme gamevakantie voor mensen die van games houden

Campzone is namelijk ooit gestart door een select groepje gamefanaten in de vorm van een LAN-party. Een aantal mensen dat het organiseerde stopte hier uiteindelijk mee, maar de overgebleven mensen wilden door gaan. En zo is het evenement uiteindelijk in de vorm gegoten die het nu heeft.

Het is dus een gamevakantie die voor iedereen is met enige affiniteit voor videogames, maar waar vooral draait om de gezelligheid. Volgens Den Hartog is dat ook overal in te merken. Zoals bijvoorbeeld in de sfeer die er tijdens de westrijden heerst.

"Op een ander evenement ben je veel meer bezig met het winnen. De verliezer wil bijvoorbeeld nog wel eens met een toetsenbord gooien. Hier is de sfeer heel anders. Het maakt niet uit of je wint of verliest. Het is gewoon gezellig. Spelers zijn sportief en feliciteren elkaar."

Campzone vindt plaats tussen 5 en 15 augustus en deelnemers kunnen dan 24 uur per dag rekenen op vermaak. Bezoekers zijn ook welkom. zij kunnen tussen tien uur 's ochtends en tien uur 's avonds terecht op het terrein. De locatie is dit jaar dus Kronenberg vlakbij Sevenum.