Campzone 2016 - Wat is er allemaal te doen?

Thematische activiteiten

Campzone heeft ieder jaar een thema waar een aantal activiteiten om draaien. Afgelopen jaar wat het thema kermis en dit jaar heeft de organisatie voor boer'ncasino gekozen. Op de eerste vrijdag zal er ook een hele serie activiteiten om dit thema draaien. Bezoekers krijgen een aantal tokens die dan bij diverse spellen als poken, black jack en boerengolf ingezet kunnen worden.

De winst kan dan aan het einde van de avond ingezet worden bij een boerenveiling met wederom toffe prijzen. Maar dat is nog niet alles. Er zijn ook compleet nieuwe dingen aanwezig vertelt Den Hartog.

"Tijdens de openingsshow hebben we voor het eerst cosplay. En daaromheen is ook een wedstrijd georganiseerd, waarbij een eigen cosplay outfit gemaakt moet worden. Daarbij is er ook ruimte voor Tinkering, waarbij technische mensen zelf dingen in elkaar knutselen. Bijvoorbeeld om robotvoetbal te spelen."

Hiernaast zijn er activiteiten zoals een schuimparty, Cluedo en Bingo. Voor de avonden heeft Campzone ook een tof programma klaar staan. Tijdens het interview was het nog niet duidelijk of er een kampvuur zou zijn zoals ieder jaar. Den Hertog weet wel wat andere dingen uit de doeken te doen.

"Er worden natuurlijk feestjes georganiseerd. Zo komt op woensdagavond bijvoorbeeld de voormalig drummer van Milk Inc. optreden. Dit is DJ SquarElectric, een electrische drummer die in combinatie met een DJ optreedt."

Een vol programma vol competitie, prijzen en gezelligheid dus. En dat laatste is waar Campzone om draait. Al begon deze gamevakantie ooit als LAN-party.