Een easter egg verstopt in een Call of Duty game is niet nieuw. Zo was het bijvoorbeeld mogelijk om in Black Ops 3 Nuketown de hoofden van de poppen er binnen een bepaalde tijd af te schieten waardoor de poppen in zombies zouden veranderen. Ongetwijfeld zullen er ook weer een hoop easter eggs te vinden zijn in de zombiemodus van Call of Duty WW2, maar wij duiken eerst Headquarters in.

Call of Duty WW2 Headquarters easter eggs

Headquarters is als het ware de thuisbasis voor jouw soldaat en kornuiten. Hier kan jij je soldaat prestigen, orders verzamelen, wapens aanpassen, maar ook kleine spellen spelen en gebruik maken van de Firing Range om te kijken of een wapen werkt voor jou. Wil je alles weten over Call of Duty WW2 Headquarters? Bekijk dan de speciale Wiki pagina.

Firing Range

Bij het inloggen op multiplayer verschijnt jouw eigen soldaat in Headquarters. Wanneer je direct naar rechts toe loopt kom je bij de Firing Range (schietbaan). Uiteraard kun jij al jouw wapens testen, maar er is ook een aantal verschillende combinaties in targets dat jij kunt raken om een challenge te halen.

Het YouTube kanaal van Its Hyper laat in bovenstaande video zien hoe je de targets moet raken. Wel adviseren wij jou alvast om een aantal vrienden in Headquarters uit te nodigen, want de derde en laatste combinatie is haast onmogelijk wanneer je het alleen probeert.