Call of Duty Black Ops 4 standaard editie

Dit jaar zal Call of Duty een andere weg in slaan. Waar de serie in het verleden nog bekend stond om de razendsnelle actie waar je in een fractie van een seconde de trekker over moest halen, doet Black Ops 4 het wat rustiger aan. De time to kill is lager, de focus op teamwork ligt hoger en ook de Specialists worden belangrijker. Daarnaast is afgedaan met de singleplayer modus ten gunste van meer Zombies en de nieuwe Battle Royale modus genaamd Blackout.

De standaard editie van Black Ops 4 gaat je 59,99 euro kosten, waar je dan niet zoals bij de andere edities nog allerlei extra’s bij krijgt. Wat krijg je dan wèl? Toegang tot de eerder genoemde drie modi in de game: Multiplayer, Zombies en Blackout.

Multiplayer is waar de Specialists laten zien wat ze waard zijn. Elk van hen heeft zijn (of haar) eigen wapens en abilities. Zo kan je met de War Machine ability van Breach meerdere granaten afvuren die van de muren afketsen, en met de Purifier ability van Firebreak toegang krijgen tot een vlammenwerper.

Zombies geeft je drie nieuwe maps: Voyage of Despair, IX en Blood of the Dead en laat je spelen als een aantal nieuwe personages. Blackout is de bekende Battle Royale modus die we kennen van PlayerUnknown’s Battlegrounds en Fortnite, maar dan met een Call of Duty sausje. De modus heeft een grote map, veel wapens en ook voertuigen om in rond te scheuren.

Pre order hier de standaard editie van Call of Duty Black Ops 4 bij Media Markt!