Het kopen van een goed cadeau kan best lastig zijn. Iedereen heeft wel dat ene familielid dat een heel vaag verlanglijstje schrijft en iedereen kent wel iemand verrast wil worden. Maar wees gerust, want bij XGN hebben we 25 cadeautips voor je. Zo hoef je nooit meer doelloos door een drukke winkelstraat te dwalen!

25. Console goodies

Als iemand al een console of handheld heeft, koop dan iets leuks en bruikbaars voor deze persoon. Iets zoals een beschermhoes voor de Nintendo Switch, een headset voor de PlayStation 4 of Xbox One of een hoes voor een 3DS. Hoesjes kun je in alle kleuren en vormen vinden en ook bij headsets en andere accessoires is er genoeg te kiezen. Je hoeft alleen maar iets te kiezen wat bij de persoon past.

24. Een nieuwe controller

Weet je wat iedereen ook altijd nodig heeft? Een nieuwe controller voor hun Xbox One, PlayStation 4 of zelfs PC. Aan Switch-eigenaren kun je de pro controller geven, een enorm handig ding. Game je wel eens met de persoon voor wie je een cadeau koopt dan is een nieuwe controller zeker geen slechte keus.

23. Nintendo Switch

Als je lekker veel geld hebt om uit te geven en je wil iemand eens flink verwennen, dan kun je ze een Nintendo Switch geven! Zorg ervoor dat je meteen een game erbij hebt, dan kunnen jullie na het uitpakken van de cadeautjes meteen gamen. Een Switch is ook een perfect familiecadeau, want iedereen zal plezier hebben aan de console. Speciale tip van de redactie, koop de bundel met de Switch en Mario Odyssey, dan heb je zelfs een Switch in exclusieve kleuren als cadeau.