De Tweet van het Borderlands Twitter-kanaal had een tekst waar ‘Mayhem is Coming September 13. Pre-order now for the Gold Weapon Skins Pack!’ in stond. Dat de Tweet op 1 april werd gepost en snel weer werd verwijderd kan een aanleiding zijn dat dit een 1 april grap is van Borderlands, maar zeker is dit niet.

In een andere snel verwijderde tweet werd er gesproken over Borderlands 3 op PC. In dit bericht stond dat Borderlands 3 exclusief in de Epic games Store zou te koop zal zijn. De Tweet liet kort beelden zien van Borderlands 3 met daarachter een logo van Epic Games.

Borderlands 3 trailer

Borderlands 3 releasedatum en trailer

Tijdens Pax East 2019 hebben we de eerste trailer gekregen van Borderlands 3. Hier zien we verschillende oude bekende karakters, maar ook de vier nieuwe Vault Hunters. Ook krijgen we een goed beeld van de grote slechteriken die de Vault Hunters het leven zuur zullen maken.

In onze special waar wij de gehele Borderlands 3 trailer met je doornemen lees je alles wat je moet weten van de nieuwe Gearbox-titel. Naast Borderlands 3 kregen we tijdens Pax East ook gehoor over de eerste drie Borderlands-games. Zo krijgt Borderlands 1 een remaster op huidige consoles en krijgt The Handsome Collection een 4K-update die je gratis kunt gaan downloaden.

Wanneer de Borderlands 3 releasedatum nu daadwerkelijk is is nog niet zeker. Sommige personen dachten al eerder een releasedatum uit de trailer te kunnen halen, maar dit is wel redelijk ver gezocht. Het is dus nog even afwachten op een officieel bericht vanuit Gearbox.