Tijdens deze nieuwe gameplaysessie kregen we één van de eerste missies uit de game onder de knoppen. Het was de missie die ook al getoond werd tijdens de officiele gameplayonthulling begin mei. Het grote verschil deze keer is alleen dat we dus met een nieuw personage aan de slag konden.

Geen kogelregen kan ze nog redden!

Met Moze heb je een personage in handen dat niets liever doet dan de trekker overhalen. Met een shotgun en assault rifle gingen we op pad en al snel merkten we dat de Borderlands 3 gameplay met Moze niet drastisch anders is. Je gebruikt nog steeds wapens die je ook met de andere personages kunt gebruiken, maar hoort nu een andere stem die de vijanden uitlacht.

Ook ziet deze pittige tante er anders uit dan haar companen. Dat mag ook wel, want de vernieuwde customization is niet voor niets toegevoegd natuurlijk. Deze gaat alleen nog een stapje verder dan gedacht, want ook de wapenskins zijn volledig aan te passen en dat tot in het kleinste detail. Je kunt bijvoorbeeld een sleutelhanger aan je wapen hangen voor wat extra bling bling.