In de kleine twee uur die we gespeeld hebben, zijn ons veel elementen opgevallen. Zowel nieuw als oud. Wij zetten alle veranderingen in de Borderlands 3 gameplay voor je op een rijtje zodat jij je kunt verheugen op het nieuwe deel in de serie dat op 13 september verschijnt op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

10. Alt Firing mode

We trappen deze special over de Borderlands 3 gameplay af met een grote verandering. Wapens kunnen nu namelijk een alternatieve schiet-optie bevatten die Alt Firing Mode genoemd wordt. Dit houdt in dat je kunt wisselen tussen normale kogels of een speciale variant.

Die alternatieve kogelsoort kan een hittezoekende raket zijn of bijvoorbeeld een kogel op basis van een element. Denk aan kogels van vuur of ijs. Het kan alleen nog veel gekker, want de alternatieve soort kan ook een raket zijn waarmee je vijanden goed op kunt blazen. Het zal in ieder geval goed van pas komen en al helemaal als je het goed weet te gebruiken met de Borderlands 3 gameplay verandering die je op de volgende pagina aantreft.