Zane – Operative

Een andere nieuwe Borderlands 3 class die nieuw is, is de Operative en in Gearbox Software’s nieuwste titel wordt die rol vervuld door Zane. Hij is de techneut van het groepje personages en heeft zelfs de keuze om niet één maar twee action skills tegelijkertijd te gebruiken. Je verliest dan wel de mogelijkheid om granaten te gooien, maar met de skill trees van Zane is dat geen doodzonde.

Zo kan hij zichzelf met de Doubled Agent skill tree klonen en vijanden de verkeerde kant opsturen. Vallen je belagers niet voor je kloon, maar blijven ze op jou vuren? Geen enkel probleem! Met een klik op je knop verplaats jij naar de plek van jouw kloon en neem jij zijn plaats over. Verras je tegenstanders eerst met een kloon, om ze vervolgens compleet overhoop te schieten als jij ineens recht voor hun neus staat.

Daarnaast heb je ook nog de Hitman en Under Cover skill trees. Met de Hitman skill tree word je een echte Hitman à la Agent 47 en word jij substantieel sterker als jij een vijand neerhaalt en deze bonus blijft oplopen als jij mensen uitschakelt. Als jij voor de Under Cover skill tree gaat, krijg je een schild wat vijandelijk vuur tegenhoudt, maar waar jij wel doorheen kan schieten. En dat is niet alles, want ook jouw kompanen krijgen een tijdelijke schadeboost, waardoor je echt complete chaos kunt creëren.

Borderlands 3 classes - Welke kies jij?

Dit zijn de vier speelbare Borderlands 3 classes. Net zoals bij Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel is de kans aanwezig dat er nog meerdere speelbare klassen komen in de vorm van DLC. Met welke klasse ga jij Borderlands 3 proberen te veroveren? Laat het ons weten in de reacties!

Borderlands 3 komt op 13 september uit voor de Xbox One, PC en PlayStation 4.