Moze – Gunner

Je vrienden moet je dichtbij je houden in Borderlands 3 en dat is dan ook precies wat Moze doet. Deze badass kan prima haar vrouwtje staan, maar krijgt hulp in de vorm van haar robot Iron Bear. De twee zijn dan ook onafscheidelijk en dat zorgt voor een unieke Borderlands 3 classes genaamd Gunner.

Haar mech heeft namelijk ontzettend veel vuurkracht in zich en elke skill tree draait dan ook om Iron Bear’s wapens. Zo schiet jij bij de Shield of Retribution tree meerdere elektrische projectielen af die ervoor zorgen dat jouw vijanden binnen de kortste keren zijn verdampt. Wil je wat meer explosies, dan is de Demolition Woman tree wel iets voor jou.

Hiermee vuur je namelijk een kanonnade aan granaten af die het gespuis in vuur en vlam zal zetten. Als je dan nog te weinig knallen op het slagveld ziet, gooi je gewoon je eigen granaten er achteraan! Zit je bijna zonder ammo, dan is de Bottomless Mags tree erg handig. Hiermee tovert Iron Bear namelijk een enorme mini-gun tevoorschijn om zijn belagers het vuur aan de schenen te leggen. Verderop in deze skill tree zit ook nog een gigantische vlammenwerper, dus de Gunner klasse is zekers een ontdekkingstrip waard in de Borderlands 3 classes.