Blaze Heroes' herkomst

Net als elke andere hero in Heroes of the Storm komt Blaze uit een van de verschillende franchises van ontwikkelaar Blizzard Entertainment: World of Warcraft, StarCraft, Diablo, Overwatch of Blizzard Classic. De nieuwe hero Blaze komt uit het StarCraft-universum en staat beter bekend als Corporal Miles "Blaze" Lewis. Een liefhebber van vuur die in een complete pyromaan veranderde toen hij zich bij Raynor's Raiders voegde.

James Eugene "Jim" Raynor is een van de hoofdpersonages uit de StarCraft games. Na aan carrière als marshal van de Terran, besloot hij uiteindelijk toch een andere richting op de te gaan. Als een echte rebel creërde hij zijn leger genaamd Raynor's Raiders en hielp hiermee onder andere de Confederacy en de Dominion te verslaan. En de lieftallige Blaze hielp hem hierbij.

Blaze is een Ranged Warrior die een dubbele vlammenwerper aan beide armen met zich meedraagt. Om zichzelf te beschermen tegen al dit vuur draagt hij een dikke laag hittebestendig, vuurvast pantser en nu zet hij zijn strijd voort in de Nexus waar hij eventueel weer zou kunnen samenwerken met Jim! Op de volgende pagina lees je wat Blaze allemaal kan.