Nog niet alle Black Friday deals zijn bekend, maar er zijn al een paar zeer goede deals bekend. Check het lijstje hieronder voor de Black Friday 2017 koop tips voor gaming!

Xbox One S + Assassin's Creed - 177 euro

De Xbox One S was ook al flink in de aanbieding voor Black Friday, maar nu met Black Friday is de prijs van de Xbox One S nog wat aantrekkelijker geworden. Een 500 GB Xbox One S mét een code voor Assassin's Creed Origins voor de prijs van 177 euro, waar hij normaal 222 euro is.

Dus als je twijfelt dan is het nu je kans om de Xbox One S aan te schaffen! Naast de Xbox One S met Assassin's Creed Origins kun je ook uit een aantal andere games kiezen. Bijvoorbeeld Shadow of War samen met Rocket League, de prijs wordt dan wel wat hoger. De bundel kost dan namelijk 185 euro.

Foto: Xbox.com

Xbox One S controller - 30 euro

We blijven even op koopjesjacht in het universum van Microsoft, bij de Game Mania is aangekondigd dat de witte Xbox One S controller voor 30 euro te koop zal zijn. Een gunstige deal voor als je controller net is stukgegaan of met het oog op de toekomst van je controller.

Het is een witte Xbox One S controller, maar maak je geen zorgen. De controller is ook gewoon te gebruiken op je normale Xbox One en op de Xbox One X.

Mafia III - 8 euro

Mafia 3 is nog maar net een jaartje oud maar heeft nu al de spotprijs van acht euro. De game kreeg dan ook geen bijster goede reviews, maar is alsnog een game die de acht euro absoluut waard is. Mocht je de game niet hebben dan moet je hem nu halen! Ja, nu, het spel is namelijk al voor het begin van Black Friday in de sale gegaan.

Als je Mafia III vorige week had gekocht dan was je een bedrag tussen de 20 en 30 euro kwijt, nu voor maar 8 euro is het knap als je deze weet te laten schieten!

Injustice 2 - 20 euro

Superhelden die met elkaar op de vuist gaan, iets mooiers is er toch niet? In plaats van dat je eindeloos op een nieuwe film gaat wachten van je favoriete helden kun je ook gewoon voor 20 euro elke dag een paar rake klappen uitdelen en vangen met Injustice 2!

Injustice 2 is nu overal nog rond de 60 euro, maar Game Mania heeft al aangekondigd dat je het spel voor 20 euro kan kopen op Black Friday!

MSI GE73VR 7RF-007NL - 1799 euro

Als je nog een gaming laptop wil dan is dit je kans! Deze laptop van MSI is op het internet voor zo'n 2199 euro te vinden, maar bij bol.com geldt er een Black Friday korting! Bij bol kost de laptop namelijk 1799 euro.

Nu is de prijs van 1799 euro nog steeds een groot aantal, maar de korting van 400 euro is zeker niet niks. Mocht je altijd al een gaming laptop willen kopen, dan is dit je kans, gamen maar! Al bestaan er uiteraard goedkopere gaming laptops.

Assassin's Creed Origins - 39,99 euro

Bovenaan in dit lijstje zag je al een Xbox One S bundel meet daarbij Assassin's Creed Origins inbegrepen, maar als je de Xbox One S niet wil dan kun je ook gewoon de nieuwe Assassin's Creed los kopen voor een zacht prijsje vergeleken met de standaard prijs!

Want de game die normaal 60 euro kost kun je op Black Friday bij Bart Smit oppiken voor 39,99 euro. Geen geld voor zo'n fantastische game!

PlayStation 4 Slim 1TB met FIFA 18 en extra controller - 279 euro

Bij deze deal moet je snel zijn, want hij zal waarschijnlijk rete snel te gaan! De PlayStation 4 is namelijk nooit zo goedkoop geweest als nu bij Black Friday. Voor 288 euro krijg je naast de PlayStation Slim ook nog eens FIFA 18 én een extra controller.

Die extra controller komt zeker goed van pas voor wanneer je de controller weer door de kamer gooit na het verliezen van een potje!

PlayStation Plus jaarabonnement - 40 euro

Als je de PlayStation 4 op de vorige pagina hebt aangeschaft dan komt deze korting ook heel erg goed van pas! Van 60 euro is een jaarabonnement voor PlayStation Plus nu maar 40 euro. Zo kun je online gamen en krijg je nog allerlei andere extra's!

Bijvoorbeeld kortingen op vette games en zelfs gratis games. Zo kun je dus een aantal andere games spelen naast de FIFA 18 die in de bundel is inbegrepen.

Call of Duty WW2 - 45 euro en gratis

Op Black Friday zal Call of Duty WW2 bij Bart Smit 45 euro gaan kosten in plaats van de standaard 60 euro. Een prima korting dus voor deze nieuwe game! Dat wordt op een voordelige manier nazi's neerknallen, lekker!

Naast dat de game 45 euro bij Bart Smit gaat kosten, is er ook een manier om het spel gratis te krijgen. Bij Game Mania hoef je namelijk niks bij te betalen als je twee games inlevert. Nu moet je alleen nog het geluk hebben dat er twee oude games zijn die je kunt inleveren!

GTA V - 35 euro

Weer een lekker dealtje van de Game Mania in het lijstje van Black Friday 2017 koop tips! Het fysieke exemplaar van GTA 5 voor de PlayStation en Xbox One kost in plaats van rond de 50 euro nu 35 euro.

Mocht je GTA 5 dus alleen nog hebben voor de oudere consoles dan is dit je kans om hem in huis te halen voor de nieuwere consoles. Want met elke update die Rockstar elke keer uitbrengt is de replay value zeer hoog!

Black Friday 2017 koop tips

Dit waren de Black Friday 2017 koop tips voor gaming voor jullie! Heb jij nog een deal die prima in dit lijstje Black Friday 2017 koop tips zou passen?

Check alle aanbiedingen in ons Black Friday 2017 overzicht.