Dit artikel gaat over de beste Xbox One Enhanced games. Wil je weten wat de PlayStation 4 Pro te bieden heeft qua games? Neem dan een kijkje in het de beste PS4 Pro enhanced games artikel!

De meeste grote Xbox One games hebben rondom de release van de Xbox One X een flinke upgrade gekregen, waardoor er meer toeters en bellen aan een bepaalde game zitten. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van HDR, 4K, 60 frames per seconde of zelfs Dolby Atmos.

Daar richten we ons in deze special dan ook op, op de game die de meeste van de bovengenoemde toevoegingen gekregen heeft. Draait een game in 60 frames per seconden in zowel HDR als 4K, dan verdient deze zeker een plekje in dit artikel!

F1 2017

We trappen de lijst met beste Xbox One X Enhanced games af met F1 2017. De game kwam al in augustus, drie maanden voor de release van de Xbox One X, uit en heeft in een later stadium een upgrade gekregen waarmee de kracht van die console optimaal benut kan worden.

Sinds de Xbox One X update van F1 2017 heeft de officieel gelicenseerde Formule 1 game HDR ondersteuning, waarbij zowel donkere als heldere beelden veel beter getoond worden. Is dat het enige? Nee, want de racegame kan afgespeeld worden in een 4K resolutie met zo'n 60 frames per seconde. Zo heb je nog nooit de Formule 1 beleefd in gaming!