Let op: omdat iets als de beste Xbox One Graphics subjectief is, staan de games in deze lijst op willekeurige volgorde.

Sea of Thieves

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, iedereen heeft wel eens gefantaseerd over piraatje spelen. De open zeeën verkennen, schatten opgraven en andere zeevaarders het leven zuur maken. Ontwikkelaar Rare nam het op zich om deze fantasie een waarheid te maken met Sea of Thieves. Hoewel de meningen verdeeld zijn of Rare erin is geslaagd de perfecte piratenfantasie te creëren, is het haar in ieder geval wel gelukt om misschien wel de mooiste ogende piratengame ooit te maken.

Of je nou in complete duisternis over zee vaart met alleen het kaarslicht om je te leiden, of de opkomende zon tegemoet gaat, Sea of Thieves weet het piratenleven op een indrukwekkende manier neer te zetten. Dit heeft vooral te maken met de manier waarop Rare de zee in de game vorm gegeven heeft. Zo bewegen de golven realistisch en weerkaatst de zon prachtig vanaf het water.

We kunnen met zekerheid zeggen dat dit waarschijnlijk het mooiste water ooit in een game is. Een plek op deze lijst met beste Xbox One graphics is dan ook meer dan verdiend. Petje (of piratenhoedje) af voor Rare!