1. Devil May Cry 5

We hebben een stukje van Devil May Cry 5 kunnen bewonderen in de trailer die op 6 december is uitgebracht, maar sinds 7 december is het mogelijk om de demo versie van de game te spelen op Xbox One. Deze eerste demo is exclusief voor Xbox One, maar Capcom heeft bevestigd op Twitter dat er later een multiplayer console demo uit zal komen voor Xbox One en PlayStation 4.

In de demo spelen we als Nero, die als vanouds weer druk in de weer is met het vermoorden van demonische wezens. We zien dat er een gigantische, bijzondere boom staat die een hele slechte invloed heeft op de stad, dus het is aan jou om de wezens die daaruit komen te verslaan en de boom eens een goede hakbeurt te geven. Dankzij de fantastische sfeer die je meekrijgt is dit een van de beste Xbox One demo games van dit moment.

Devil May Cry 5 komt uit op 8 maart 2019 voor de PlayStation 4, de Xbox One en voor de PC. Tot die tijd kunnen alleen Xbox One gebruikers genieten van de eerste blik op de game.

Beste demo games voor de Xbox One

Op dit moment kun je het beste gebruik maken van deze demo games voor de Xbox One. Het zijn gratis verkorte versies van de game die misschien wel jouw parel van het jaar zal worden of een aanduiding dat je deze game niet moet kopen. Van welke game wil jij graag een demo versie zien op de Xbox One?