2. Forza Horizon 4

Het beleven van de vier verschillende seizoenen speelt een grote rol in Forza Horizon 4, die dit jaar in oktober is uitgekomen. Ook de demoversie maakt daar gebruik van, waardoor we in de verkorte versie toch kunnen genieten van de vier unieke belevingen terwijl je met je auto rond scheurt.

De demo start zoals elke game van Forza Horizon start; met een sprint naar het Horizon festival waar je al je tegenstanders kunt zien. In de demo start de game in de herfst, waarbij je de bruinkleurende blaadjes van de bomen kunt zien dwarrelen. Dit duurt alleen niet zo lang, aangezien de seizoenen in de demo wel redelijk snel verspringen. Doordat je alles in zo'n korte tijd kan meemaken staat de demo van Forza Horizon 4 in onze lijst van beste demo games voor de Xbox One van dit moment.

Dat moet ook wel in een verkorte versie, anders kun je onmogelijk alles meekrijgen. Dankzij deze demo weet je precies welke verwachtingen je van Forza Horizon 4 moet hebben. Als je na deze demo nog steeds niet overtuigd bent om deze game te kopen, hebben wij een Forza Horizon 4 review voor jullie klaarstaan.