3. Resident Evil 7 Biohazard

De demo van Resident Evil 7 is perfect als je nog niet te veel van het verhaal van de officiële game wil weten maar wel een goed beeld wil krijgen van hoe de game is. De demo staat namelijk enigszins los van de game, maar aan de hand van het spelen van de demo kan je wel duidelijk worden of de game iets voor jou is ja of nee. Dankzij de griezelige sfeer die per direct kan worden geproefd is dit een van de beste demo games voor de Xbox One op dit moment.

In de demo wordt je wakker in een verlaten huis en krijg je ongeveer twintig minuten om uit dit griezelige huis te ontsnappen. Hiervoor moet je gebruik maken van verschillende objecten, tot je voor een verrassing komt te staan. Ondanks dat je niet veel van het echte verhaal meekrijgt, krijg je wel de echte Resident Evil horrorelementen met je mee, die gegarandeerd kippenvel over je ruggengraat laten lopen.

Hierbij moet je vooral denken aan spullen die verplaatsen als je die even de rug toekeert en vreemde geluiden die door het huis galmen zonder dat er een verklaring is voor waar het geluid vandaan zou moeten komen. Benieuwd naar wat je nog meer van de game kunt verwachten? Wij hebben een Resident Evil 7 Biohazard review geschreven.