4. Hitman 2

De demo van Hitman 2 heeft een eigen naam gekregen, namelijk Hitman 2 - Prologue. De titel maakt al gauw duidelijk wat deze demo inhoudt, namelijk de inleiding voor de bekende Hitman 2 game. Ook bij deze demo is er goed over nagedacht dat de voortgang die je in de demo hebt gemaakt wordt opgeslagen zodat je gelijk verder kunt spelen als je besluit de game in huis te halen.

In Hitman 2 kruip je in de huid van Agent 47, een huurmoordenaar met een creatieve werkwijze. Een werkwijze die jij kunt uitvoeren op de meest gekke manieren mogelijk. Dankzij de demo game kun je een voorproefje nemen, je eerste moord plegen en aanzien of je verlangt naar meer of deze game liever thuis laat liggen. Al deze voordelen maken de demo van Hitman 2 een van de beste demo games voor de Xbox One van dit moment.

Is Hitman 2 de killer van jouw vrije tijd of is het geen must-have voor jou? De beste manier van ontdekken is het spelen van de demo waarin je precies ziet hoe deze game te werk gaat. Meer details over de plus- en minpunten van deze game kun je lezen in onze Hitman 2 review.