5. FIFA 19

FIFA is een franchise die voetbalfans al jaren heeft laten genieten van digitale voetbalpotjes. Ieder jaar komt de vernieuwde versie uiteraard op hetzelfde neer; voetbal spelen. Aan de hand daarvan kan het soms lastig zijn om een keuze te maken of je het wel waard vind om de nieuwe versie te kopen of het bij de game van het vorige jaar te houden.

Daar heeft FIFA 19 de oplossing voor, namelijk de demo die je kunt spelen. In deze korte versie kun je er gratis achterkomen of de game voor jou een groot verschil maakt of niet. Want ondanks dat de games je altijd voorzien van een potje voetbal met regels die op hetzelfde neerkomen, komen er altijd nieuwe features bij die de game toch iets leuker kunnen maken dan de vorige.

Daarom is deze gratis en verkorte versie van FIFA 19 een van de beste demo games voor de Xbox One van dit moment. Je kunt jezelf er een aantal uurtjes mee vermaken om de verschillen met de vorige game mee te vergelijken. Mocht je er na de demo nog niet over uit zijn of deze game een plaatsje verdient in jouw game-verzameling, hebben wij een FIFA 19 review voor jullie geschreven waarin jullie alle voor en nadelen komen te weten.