1. We Happy Few

Nu moet de nummer één in deze lijst met de beste Xbox Game Pass games wel geweldig zijn en dat is deze game ook. We Happy Few is pas enkele dagen beschikbaar in de bibliotheek van het abonnement van Xbox. Vanaf 17 januari kun je, wanneer je een Xbox Game Pass abonnement hebt, deze game toevoegen aan jouw collectie. Wanneer je een Xbox One X hebt, kun je deze game zelfs in een nog betere kwaliteit spelen.

We Happy Few is een first person actiegame die zich afspeelt in de jaren ‘60 in Engeland. De wereld lijkt wel perfect, want iedereen is vrolijk en alles is kleurrijk. Maar hiervoor moet je wel regelmatig een pilletje doorslikken. Wanneer je dit niet doet, zie je pas in hoe verschrikkelijk de wereld er aan toe is. Wanneer je de drug overslaat, verander je in een downer en word je overgeplaatst naar een aparte afdeling in de stad.

Beste Xbox Game Pass games tot nu toe

Dit is een lijst met de beste Xbox Game Pass games die tot nu toe uit zijn gekomen. In 2019 worden er veel releases meteen toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Ga naar de website van Xbox om een abonnement af te sluiten!