Er zijn bijna driehonderd verschillende games beschikbaar in de Xbox Game pass. Daardoor kun je misschien het overzicht verliezen, maar er zijn wel degelijk hele toffe games beschikbaar. Dit zijn de beste Xbox Game Pass games tot nu toe. Maar ga vooral ook eens kijken op de website van Xbox, want er zijn nog veel meer leuke games beschikbaar.

10. Quantum Break

Deze lijst wordt afgetrapt door een keiharde third-person shooter. In Quantum Break, ontwikkeld door Remedy Entertainment, ga je aan de slag als Jack Joyce. Nadat een experiment met een tijdmachine is mislukt, kan hij de tijd manipuleren. Marty McFly zou jaloers zijn op de krachten van Jack Joyce.

In Quantum Break is het einde van de wereld nabij, want er is een apocalyps op komst, genaamd End of Time. Jack Joyce moet hiervoor een oplossing vinden, maar raakt tijdens de zoektocht in conflict met zijn oude vriend Paul Serene. De graphics zijn fenomenaal, het verhaal is prachtig en de gameplay voelt goed aan. Meer dan reden genoeg dus om deze game een plek in deze top 10 beste Xbox Game Pass games te geven.