10. De Sims 4 (Seasons)

We beginnen onze lijst van de beste vrouwen games uit 2018 met De Sims 4: Seasons. Wie kent De Sims nou niet? De originele game kwam uit in 2000 en heeft sindsdien al vele fans. Wat je ook wil doen met je sims, alles is mogelijk!

De Sims 4 is de meest recente game uit de serie en bracht een belangrijke nieuwe toevoeging, namelijk emoties. Je kunt nu letterlijk dood neervallen van schaamte of jezelf dood lachen, maar je zelfgemaakte personage kan nu ook geërgerd raken of verdrietig worden. De emoties van je sims zorgen ervoor dat de game nog net even wat realistischer is dan voorheen.

De Sims 4 is een van de beste vrouwen games uit 2018

Seasons is een uitbreiding van de Sims 4 en hierbij komen er, zoals de titel al doet vermoeden, seizoenen tevoorschijn. De Seasons uitbreiding brengt nieuwe kleding en personages met zich mee, zoals Father Winter. Wanneer je nu begint met spelen moet je dan ook niet alleen een wereld kiezen, maar ook het seizoen. Stel je begint in de lente, dan draag je luchtige kleding. Daarmee kan je natuurlijk niet later in het winterseizoen rondlopen.

De gemoedstoestand van je sims hebben verder invloed op de omgeving. Een verdrietige sim kan zijn planten bijvoorbeeld water geven met tranen, maar hier worden je planten ook verdrietig van. Zodra je sim geërgerd is, gaat hij smijten met servies en kookt hij agressief, waardoor de keuken in brand kan vliegen.

Bij Seasons reageert je sim ook op de seizoenen. Zo staan ze als als het koud is te bibberen terwijl ze om zich heen staan te kijken. De Seasons-uitbreiding zorgt weer voor genoeg plezier met De Sims 4 dit jaar! Daarom kan De Sims 4 zeker niet uit ons lijstje van de beste vrouwen games uit 2018 ontbreken.

De Sims 4 Seasons is nu beschikbaar voor PC.