De games in deze lijst met de beste VR workout games hebben niet allemaal per se iets met sport te maken, maar toch zal je tijdens het spelen genoeg calorieën verbranden. Er wordt tijdens het spelen van deze games namelijk volop gedanst, gevochten, getennist en geslagen. Deze games zorgen ervoor dat je de volgende dag gegarandeerd met spierpijn rondloopt.

5. Sword Master VR

De eerste game in deze lijst met de beste VR workout games moet je niet gaan spelen voor de geweldige graphics. Want als wij eerlijk zijn, zijn de graphics van Sword Master VR erg gedateerd. Toch verdient deze game een plekje in deze lijst met de beste VR workout games, omdat de gameplay wel van hoog niveau is. Je slaat, blokkeert en ontwijkt er namelijk flink op los tijdens het spelen van deze game.

De game maakt volledig gebruik van de capaciteiten van virtual reality, waardoor jij het gevoel hebt dat je al die tegenstanders van je af moet slaan. Sword Master VR is geen game waarbij je de controllers rustig door de lucht zwaait, want jij zal moeten gaan zweten om de game te voltooien. Het draait om uithoudingsvermogen, snelheid en skills. Er kunnen meerdere items worden vrijgespeeld wanneer je de levels in de hoogste moeilijkheidsgraad uitspeelt. Voor deze game betaal je 9,99 euro op Steam.