4. Shelly en Trius (The Elder Scrolls V: Skyrim)

Wekenlang wachten tot je geliefde aankomt met het schip dat er allang had moeten zijn. Dat was het lot van Trius, die langzaam bevroor terwijl hij wekenlang wachtte in de kou. Het schip van zijn geliefde Shelly was al veel te laat en Trius vreesde voor het ergste. Toch verloor hij de hoop nog niet, hij zette een klein kamp op, zodat hij op haar schip kon wachten.

Helaas voor Trius wist hij niet dat hij maar een korte afstand verwijderd was van Shelly, die verdronk nadat haar schip verongelukte en naar de bodem zonk. In het briefje dat Trius heeft achtergelaten op een regenton staat dat als hij er niet is, hij waarschijnlijk aan het jagen is voor voedsel. Helaas worden beide zielen nooit meer teruggezien, want Trius zijn skelet is vereeuwigd op het koude bed waar hij op sliep, wachtend op de liefde die Shelly nooit kon beantwoorden.

The Elder Scrolls V: Skyrim is beschikbaar voor PlayStation 3, Xbox 360, PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation VR. Meer informatie over de game kun je lezen in onze The Elder Scrolls V: Skyrim review.