De 10 beste vakantie apps - Deze apps moet je hebben voordat je op pad gaat

1. Expedia

De laatste app die we in lijst met de beste vakantie apps melden is Expedia. Deze app laat je niet alleen zoeken naar de beste reizen, maar combineert dit met de mogelijkheid om naar hotels of vakantiehuizen te zoeken en huurauto’s te regelen. Daarbij geeft Expedia je toegang tot exclusieve deals die alleen via Expedia te boeken zijn en is er een handig overzicht te vinden met reiscollecties om je te inspireren voor je volgende reis.

Als je via Expedia reist verzamel je ook nog eens punten via het Expedia Rewards-systeem waardoor je weer allerlei voordelen ontgrendelt op de plek van je bestemming. Denk aan kortingen op een volgende reis, priority klantenservice en kamerupgrades. Expedia is als app gratis te krijgen op iOS en Android.

De 10 beste vakantie apps – goed voorbereid op vakantie!

Met deze tien apps ben je zeker goed voorbereid voor je aankomende vakantie. Er is van alles te vinden tussen deze apps, van het boeken van de reis tot het vervoer en het vinden van dat ene leuke restaurantje. Staat jouw favoriete vakantie app hier niet tussen? Deel hem met ons door hieronder te reageren!

Los van de apps in het overzicht hebben wij nog een special voor je die je de leukste boeken laat lezen op je mobiele apparaat. Lees hiervoor onze beste boeken apps special. Heerlijk als je even lekker onderuit gezakt een momentje voor jezelf wil pakken!