Als we het hebben over de beste telefoonmerken praten we natuurlijk wel over smartphones en niet over telefoon die aan een landlijn verbonden zijn. De selectie die we maken is op basis van de prijs, het aanbod en de functies die de telefoons hebben. Zonder pardon gaan we dan ook van start met deze lijst beste telefoon merken aller tijden.

10. Google

Op de tiende plek in deze lijst met beste telefoonmerken staat de meest bekende zoekbalk ter wereld, namelijk Google. Naast dat de naam gebruikt wordt als werkwoord is Google ook nog een bedrijf en dat bedrijf specialiseert zich tegenwoordig ook in draagbare computers voor in je kontzak. Zo heeft Google drie generatie Pixel-smartphones op de markt gebracht.

De meest recente, de Google Pixel 3, is al helemaal een prachtig hoogstandje dat onder andere opvalt door het draadloze opladen en de kracht onder de kap. Het toont aan dat Google kiest voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dit is natuurlijk belangrijk, maar ook jammer omdat er simpelweg niet genoeg keuze is voor iedereen. Dat is dan ook de reden waarom Google niet hoger staat in deze lijst met beste telefoonmerken.