Bayonetta 3

Na het succesvolle Bayonetta en Bayonetta 2 gaan we nog een vervolg zien. Opnieuw mag de heks het weer opnemen tegen verschillende engelen. Want nog steeds zal ze op de vlucht zijn voor al de gevaren die voor haar op de loer liggen.

Tijdens de E3 hebben we niets nieuws van Bayonetta 3 vernomen. Jammer want deze titel staat wel op de verlanglijst van heel veel gamers en had Nintendo zeker geholpen om de E3 2018 naar haar hand te zetten. Voor Nintendo is het bijzonder dat er een game als Bayonetta verschijnt, omdat half ontblote lijven en andere sexy poses van deze heks niet typische dingen zijn die je vaak in een Nintendo game voorbij ziet komen.

Hoewel het eerste deel voor de Xbox 360 en PlayStation 3 verscheen, is de serie sinds Bayonetta 2 exclusief voor Nintendo. Nintendo heeft hier dan ook voor 2019 een titel in handen waarmee het zeker naar de concurrentie kan pronken. Sony en Microsoft hebben vast ook wel interesse in de titel, deel 1 verscheen oorspronkelijk enkel op de PlayStation 3 en Xbox 360.