Foto: The Walt Disney Company Benelux

3. Captain Marvel

Op aarde is ze geboren als Carol Danvers, maar zonder dat ze het weet is ze ook Captain Marvel. Ze is dan ook uit de ruimte gekomen en op aarde beland, maar daar herinnert ze zich niks van. Het enige wat ze over heeft gehouden zijn wat vage flarden aan herinneringen. Samen met niemand minder dan Nick Fury probeert Carol erachter te komen wie ze is en probeert ze het heelal te redden.

Om het er maar even meteen uit te gooien: we vinden het top dat er een vrouwelijke superheld de hoofdrol heeft. We hebben natuurlijk al eerder vrouwelijke superhelden in de hoofdrol gehad, maar het aantal is nog steeds schaars. Dat er dan een echte powervrouw als Captain Marvel is, vinden we top. Daarnaast doet Marvel het de laatste tijd best wel goed op filmgebied en zijn we benieuwd wat ze hiervan hebben weten te maken.

Alleen al kijkend naar het verhaal, na onze research en het bekijken van de trailer durven we wel al te zeggen dat Captain Marvel een van de beste superhero movies van 2019 zou kunnen worden.