Foto: The Walt Disney Company Benelux

1. Avengers: Endgame

In 2018 zijn we achtergelaten met een verwoestend einde en duizenden gebroken harten. Als Avengers: Infinity War je niks heeft gedaan, dan kun je er wel vanuit gaan dat je geen gevoel hebt. Als je iedereen waar je van houdt kan zien sterven op dramatische en pijnlijke wijzes zonder te huilen, dan ben je wreed. Bijna net zo wreed als Thanos.

Avengers: Infinity War is niet alleen door de fans, maar ook door de critici ontzettend goed ontvangen afgelopen jaar. Het verhaal gaat dit jaar verder waar het is achtergebleven in Avengers: Endgame. Het lijkt erop dat de Avengers voor het eerst hebben verloren in Infinity War, maar in Endgame slaan de overgebleven helden hun handen in elkaar en gaan ze de strijd met Thanos aan. Hiermee hopen ze het universum te kunnen redden.

We hopen eigenlijk allemaal dat onze favoriete helden nog leven en dat alles weer goed komt. Onze enthousiasme is geprikkeld door Infinity War en nu we hebben kunnen proeven wat er is willen we meer. We zijn erg nieuwsgierig, samen met alle andere fans, hoe het af gaat lopen. Maar we kunnen er zeker vanuit gaan dat net als Infinity War, Avengers: Endgame een van de beste superhero movies van 2019 gaat worden.

De beste superhero movies van 2019

Er zijn nog meer superhero movies die uit gaan komen in 2019 en die misschien voor jou wel bij de beste horen. Deze lijst is wat wij verwachten van de films van het net begonnen jaar. Weet jij toch nog een film die echt in onze lijst had moeten staan? Of wil je gewoon graag laten weten wat je van onze lijst vindt? Laat het ons allemaal weten in een reactie hieronder!