Beste superhero movies 2019 - waar kijken we naar uit?
Foto: The Walt Disney Company Benelux

10. Spider-Man: Far From Home

Afgelopen jaar hebben we voor het eerst Tom Holland zien schitteren als Spider-Man. Dit is aardig goed ontvangen, ook door ons. In onze review van Spider-Man Homecoming beschreven we Tom Holland als de grote uitblinker die perfect de onzekere tiener Peter Parker en zijn alter ego Spider-Man neer wist te zetten. In 2019 zal deze acteur terugkeren als onze geliefde spinnenmans in Spider-Man: Far From Home.

Samen met zijn vrienden gaat Peter Parker op vakantie naar Europa. Dit speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Expres laat Peter zijn Spider-Man pak thuis, met de gedachte die niet nodig te hebben op zijn reis. Helaas heeft hij het hier fout en zal hij het op moeten gaan nemen tegen Hydro-Man. Dit is tenminste wat we weten dankzij de Spider-Man 2 trailer beschrijving van de Braziliaanse Comic Con.

We kijken vooral uit naar deze film doordat de afgelopen film zo goed was. Een gloednieuwe, top acterende Spider-Man en een interessant verhaal. Daar willen we graag meer van. Het is wel jammer dat we nog zo weinig weten over het volgende deel van Spider-Man. Hierdoor is het nog maar de vraag of het een van de beste superhero movies van 2019 wordt.