Op de website van Super Smash Bros Ultimate vind je een compleet overzicht van alle stages terug. Hier vind je een mooi lijstje met enkele suggesties voor stages, maar eigenlijk is het een onbegonnen taak. Met ruim 103 stages lopen de smaken immers ontzettend uiteen. Alle stages op deze lijst hebben we wel zelf al mogen ervaren tijdens een speelsessie.

Dracula's Castle

Dracula's Castle wordt mogelijk de meest duistere stage van Super Smash Bros Ultimate. In deze Castlevania-stage neem je het niet alleen op tegen andere spelers, ook moet je goed uitkijken voor gevaren die in elke hoek van de stage zelf kunnen liggen. Voor je het weet staat er één van de iconische monsters uit de serie in je nek te hijgen. Dit wordt een gave, donkere stage vol met gevaarlijke bloedzuigers en ander gespuis.

Tijdens het spelen van de stage kun je een heleboel verschillende monsters verwachten. Denk hierbij aan Dracula, weerwolven, Carmilla en Death. De monsters lijken een waar feest van herkenning te worden voor de echte die hard-Castlevania fans. Uiteindelijk wordt het spel ook nog eens van 43 verschillende Castlevania nummers voorzien (zoals het bekende Bloody Tears), omdat het muziekteam van Super Smash Bros. Ultimate helemaal verzot is op de Castlevania-serie.