In deze lijst vinden we terugkerende personages, personages uit andere franchises en nieuwe personages terug. Iedere speler kan vinden dat deze lijst er anders uit zou moeten zien, want het blijft voor een groot gedeelte persoonlijke voorkeur. Toch heb je met deze SoulCalibur 6 karakters meer kans om er met de winst vandoor te gaan.

10. Kilik

We trappen deze lijst af met een terugkerend SoulCalibur personage, namelijk Kilik. Kilik staat erom bekend dat hij het iedere tegenstander erg moeilijk kan maken met behulp van zijn staf. Door deze staf heeft hij een grote range, waardoor hij zijn tegenstanders zelfs van grotere afstanden kan raken.

Kilik heeft onder andere een aantal Soul Edge aanvallen, waarmee hij iedere tegenstander het leven zuur maakt. Hij is namelijk vroeger, in zijn periode bij de monniken, bezeten geweest door de Soul Edge. Wanneer hij bezeten is, wordt hij een stuk sterker dan normaal, maar hij gaat wel langzaam dood. Het is een kwestie van het risico dat je neemt tegenover de beloning zetten!