Het jaar is alweer bijna om en 2017 staat voor de deur. In 2016 zijn er genoeg toffe dingen uitgekomen, waaronder de nodige smartwatches. De horloges die je de tijd laten zien, maar daarnaast ook de nodige games en verschillende achtergronden kunnen weergeven, zijn razend populair. Dus hebben wij nu een top 5 beste smartwatches 2016 voor je!

5. Pebble Time Steel 2

We trappen deze top 5 af met de Pebble Time Steel 2. Een smartwatch, waarvan het sterkste kenmerk zijn stand by tijd is. Hij gaat namelijk bijzonder lang mee voordat je hem weer op moet laden. Dit komt onder andere doordat het scherm wat eenvoudiger en wat lager qua resolutie is. Maar dit zorgt juist ook weer voor de nodige charme. Vooral als je ervoor kiest om een klassiek game thema als achtergrond in te stellen.

Het horloge kan ook bijhouden wanneer je in slaap valt en daarbij je slaapritme meten. Natuurlijk heb je daar wel de juiste app voor nodig. En zo zijn er nog meer applicaties beschikbaar waar de Pebble Time Steel 2 zich voor leent. Zoals het al uit de naam af te leiden is, heeft de Time Steel 2 een stijlvol stalen bandje.