Het is belangrijk om - tijdens het lezen van dit artikel - te beseffen dat dit een lijst is met de vijf beste smartphone geruchten van 2019. De verwachting is dat er tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona aan het einde van februari veel zal worden bevestigd. Tot dan kunnen we alleen maar uitgaan van de geruchten rondom de verschillende smartphones, die over het algemeen best vaak blijken te kloppen.

5. OPPO

We trappen deze lijst met de beste smartphone geruchten van 2019 af met de nieuwe OPPO smartphone. De naam van dit model is nog niet bekend, maar OPPO heeft in 2018 aangegeven dat er nog veel nieuwe OPPO smartphones in Europa zullen worden uitgebracht. Het Chinese smartphone merk is nog niet zo bekend in Nederland, maar na een mooie lancering in Milaan heeft OPPO de eerste stap gezet in het introduceren van de smartphones op de Europese markt. Dit ging om de OPPO RX17 Pro en RX17 Neo; twee smartphones in een wat lagere prijsklasse met een aantal hele toffe features. Deze features staan beschreven in de reviews die hierboven gelinkt staan.

OPPO heeft eerder al aangegeven dat er tijdens MWC een opvouwbare smartphone zal worden aangekondigd. Hoe deze smartphone van OPPO er precies uit gaan zien is nog niet bekend, maar daar krijgen we aan het einde van februari dus meer over te zien. Daarnaast zijn veel smartphone merken bezig met 5G internet en dat is dus ook iets dat we kunnen verwachten op de nieuwe smartphones van OPPO. OPPO staat bekend om haar innovatieve features, zoals een full-display smartphone en SuperVOOC, waarmee je je smartphone binnen 35 minuten volledig oplaadt. Daarom staat de nieuwe smartphone van OPPO in deze lijst met de beste smartphone geruchten van 2019.