Foto: Netflix

In deze lijst met beste series op Netflix om op dit moment te downloaden staan series die je op dit moment perfect kunt kijken. Sommige zijn ontzettend actueel, anderen zijn handig om nu te kijken om je voor te bereiden op een nieuw seizoen. Het is in ieder geval zeker dat je je onderweg geen moment meer hoeft te vervelen.

10. Arrested Development

Een serie die eens in de zoveel jaar opduikt is Arrested Development en daar zijn we anno 2019 nog steeds erg blij mee aangezien het nieuwe seizoen net is verschenen. Mogelijk heeft het te maken met nostalgie, maar waarschijnlijk komt het door de gekke capriolen waarin de familie Bluth zich telkens weer verkeert. Deze zorgen er namelijk op de meest ongepaste momenten voor dat je helemaal in een deuk ligt en dat is nou precies wat de serie zo leuk maakt.

De serie gaat over een familie die bijeen moet komen om een reusachtig probleem op te lossen, terwijl ze allemaal eigenlijk compleet incapabel zijn. Het kijken naar de Bluths is goed te vergelijken met het kijken naar een trein die op een afgrond af suist. Het enige verschil is dat je er bij de familie Bluth wel ontzettend om kan lachen, aangezien ze de situaties zelf veroorzaken. Het is dan ook zeker één van de beste series op Netflix om nu te downloaden.