Beste Samsung Galaxy S9 tips

Misschien had je de Samsung Galaxy S9 of de Samsung Galaxy S9+ al bij de release, krijg je hem binnenkort of twijfel je nog een beetje of je hem wel wil bij je nieuwe abonnement. Hoe dan ook, er zitten zat nieuwe features op het toestel en zat foefjes die zeker weten het proberen waard zijn. 5 beste Samsung Galaxy S9 tips die je nog niet kende of echt moet testen, bespreken we in deze lijst.

Edge lighting

Dat het zogenoemde Edge display inmiddels standaard is bij Galaxy S-telefoons is al wel bekend. Sinds de Galaxy S8 telefoons zijn de twee versies beschikbaar: de normale versie en de +, een extra grote versie. Misschien een toffe feature waar je nog niet vanaf wist bij deze Edge toestellen is namelijk dat die kromme randjes ook nog eens een praktische functie kunnen hebben.

Niet alleen kan je over de zijkant vegen om sneltoetsen of personen aan te klikken, je kan de zijkant ook instellen om aan geven wanneer er een nieuwe notificatie binnenkomt. Door in de instellingen Edge Lighting aan te zetten, kan je helemaal naar eigen wens instellen hoe en om welke apps de zijkanten je een seintje moeten geven als er iets nieuws gebeurd op je telefoon.