Beste Rockstar Games easter-eggs op een rij

Geest op Mount Gordo - Grand Theft Auto V

In GTA V is een angstaanjagende geest te vinden. Deze kun je tussen 23:00 en 00:00 vinden op Mount Gordo. Je kunt haar zien ten noorden van een vuurtoren, maar pas op want als je te dichtbij komt verdwijnt ze. Ook zal je de naam “Jock” op de grond zien staan, geschreven in bloed wanneer je de geest benadert. Wanneer je op het internet naar de zaak “Leonora Johnson” zoekt, komt je bij een andere zaak genaamd “bloed op de rotsen” terecht.

In dit artikel wordt verteld dat de naam van de geest Jolene Cranley-Evans is. Haar man wordt ervan verdacht dat hij haar van een klif af zou hebben geduwd. Deze man heet Jock Cranley en is later naar Los Santos verhuisd in de hoop dat hij stuntman zou worden. Nadat deze droom mislukte is hij overgestapt om een gouverneur te worden in San Andreas.

Jock Cranley komt voor in één van de Strangers and Freaks-missies van Trevor. Tijdens die missie krijg je de opdracht van een man genaamd Nigel om items te stelen van bekende personen in GTA V. Wanneer je Nigel ontmoet noemt hij Trevor steeds Jock, dit gaat door tot aan het einde van de missie. Vandaar de referentie naar de door van Jolene Cranley-Evans. Dit is een van de beste easter-eggs in de games van Rockstar.