Pas op voor spoilers als je de locaties van de RAGE 2 wapens niet wil weten. We bespreken in deze rubriek namelijk alle wapens in de game en waar je ze kunt vinden. Details over het verhaal vertellen we je niet, dus daar zit je veilig.

Sidewinder Pistol & Ranger Assault Rifle

We beginnen met het overzicht met de beste RAGE 2 wapens en hun locaties met de gemakkelijkste wapens in de game, namelijk de Sidewinder Pistol & Ranger Assault Rifle. Je start de game praktisch met deze wapens en je hoeft ze dus helemaal niet op te sporen. Toch zijn de wapens heerlijk in de eerste uren van de game, want aan de Ranger Assault Rifle zal je snel verknocht raken.

Het wapen schiet als een tierelier en kan vijanden op een redelijk grote afstand nog steeds gemakkelijk uitschakelen. Daarnaast is de Sidewinder Pistol fantastisch in benarde situaties door zijn dubbele functionaliteit. Ingezoomd knal je met een paar goede schoten zo iemands kop eraf en uitgezoomd kun je de wapen semi-automatisch gebruiken, waardoor je als het ware altijd twee redelijk goede wapens in bezit hebt.