Aangezien het genre racegames ontzettend uiteenloopt, is het moeilijk om te kiezen tussen de allerbeste. Simulatie race games zijn natuurlijk geldig, maar arcade race games ook. We laten je niet langer in spanning en gaan maar snel door naar de nummer tien in deze lijst met beste race games aller tijden.

10. Trackmania Turbo

We beginnen deze lijst met beste race games goed, want Trackmania Turbo is en blijft een pareltje als we kijken naar lekker scheuren met mooie wagens. Met de simpele besturing die moeilijk is om te perfectioneren weet de game zich aan je vast te klauwen en niet meer los te laten. Dat de game meer dan 200 tracks heeft, helpt hier ook ontzettend mee want je wil natuurlijk de beste zijn op alle banen.

De game kun je met maximaal vier spelers online of met vrienden op de bank spelen en dat zorgt natuurlijk voor ontzettend veel plezier. Daarnaast kun je in de game ook nog eens je eigen parcour maken, waardoor je met genoeg tijd en creativiteit de perfecte racebaan kunt bouwen. Daarna trommel je je vrienden weer op en laat je ze in de achteruitkijkspiegel!