Niet alleen wordt er naar de game gekeken tijdens het kiezen van de tien beste PSN Sale aanbiedingen. Er wordt namelijk ook gekeken naar hoe leuk de game is om te spelen en wat je allemaal krijgt in vergelijking met hoeveel de game kost. Zonder verder oponthoud is het dan ook tijd om te beginnen met deze lijst met de beste PSN Easter Sale aanbiedingen!

10. Just Cause 4 Digital Deluxe Edition (39,99 euro)

We beginnen deze lijst met beste PSN Easter Sale aanbiedingen gelijk goed, want je kunt het allernieuwste deel in de Just Cause-reeks nu met flink wat korting kopen. De game kwam in december 2018 op de markt en kost enkele maanden later nog maar 39,99 euro. Dat is een koopje als je kijkt wat je er allemaal voor terugkrijgt.

Allereerst is dat namelijk een flinke dosis plezier, want Just Cause 4 is een speeltuin die je mag gaan ontdekken op. Die speeltuin draagt het naam Solís, een eiland dat wordt geplaagd door extreem weer en het is aan jou, Rico Rodriguez, om erachter te komen wat er nou daadwerkelijk aan de hand is met het gekke weer. Wat dat betreft ben je in Just Cause 4 net een kruising tussen Piet Paulusma en Batman en laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?